Retourneren 2017-06-28T07:52:56+00:00

Retourneren

Retourneren (Herroepingsrecht)

Niet goed, geld terug
U beschikt over een termijn van veertien dagen – vanaf de dag dat u het/de op onze website bestelde product(en) in ontvangst hebt genomen – om uw aankoop te retourneren.

Via onze retourmodule heeft u binnen 5 min uw retouraanvraag aangemaakt. Het wijst zich allemaal vanzelf, zorg wel dat je de aankoopgegevens en het originele Tracking nummer bij de hand hebt.

 

Om terugbetaald te worden dient u ons het horloge in perfecte staat en ongedragen terug te sturen met alle begeleidende elementen, zoals:

– Complete verpakking
– Garantiebewijs
– Label
– Handleiding (indien aanwezig)

Wij kunnen geen retouren accepteren wanneer:

– Die gedragen zijn
– Waar de tags en fabriekstape van verwijderd is
– Waarvan het bandje op maat versteld is

Bij ontvangst in het magazijn worden de producten onderzocht en binnen 2 werkdagen verwerkt. U wordt via e-mail op de hoogte gesteld van de terugbetaling.

Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is en als zodanig opnieuw als ‘nieuw’ verkocht kan worden. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen, beschadigd, of incompleet, dan zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Deze kosten zijn gelijk aan de verkoopprijs van het artikel die je hebt betaald, of, in het geval van een incompleet artikel, aan de hoogte van de kosten die wij moeten maken voor het weer compleet maken van het artikel.

Afhandeling

Vanaf het moment dat je hebt aangegeven de aankoop te willen herroepen, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen, het aankoopbedrag aan je terugbetalen.

Wij wachten met terugbetalen, totdat we het product in goede orde hebben ontvangen.

De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaald.

Verkeren de producten niet in ‘nieuw’ staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw ter verkoop aan kunnen bieden in onze webshop, dan nemen we contact met je op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals hierboven reeds genoemd.

Voor een vraag over reparatie van uw horloge vragen we u ons onderdeel Service en garantie te raadplegen.